UYDURULAN DİNİN MUCİZELERİ...

              UYDURULAN  DİNİN  MUCİZELERİ...
    Allah bize rehber, öğüt ve yol göstersin diye, Hz. Muhammet aracılığı ile arapça yazılımı olan, KURAN 'ı  göndermiştir. Bu kitap öyle değerlidir ki, tüm dünya insanına hitap etmektedir.
     Sıkıntılı durumun başlangıcı da buradadır. İnsanlar kendine gelen KURAN' ı okumamakta ısrarcıdır. Geçmişten günümüze izlenen odur ki, alternatiflere yönelinmiş ve uydurulan dini tercih etmişlerdir. 
   Gelelim uydurulan dine; oluşumu için biraz çaba lazımdır.. Sonuç olarak ucunda mucizeler olacaktır. Göz gezdirdiğimizde, göz şaşmaz, bildiğini bilir..
      Önce uygun koşullar ve donanımlarıyla bir şahsiyet yani bir insan, bu iş ve oluş için kendini göstermelidir. Günümüzden örneklersek:
       Uydurulan din için,  o şahsın azda olsa arapça biliyor  ve ağzı laf yapıyor olması önemlidir. Dini konularda uyduruk hikayelerini anlatabilmesi, hayal dünyasının da iyi gelişmişi önemlidir.
   Sonraki  şartı ise fiziki,  yani dış görünümüdür. Öncelikle sakal bırakılmalıdır en uzunundan (aklaşmış olması makbuldür ama olmazsa da sorun teşkil etmez), çevresindekilerin sakalı onun yanında kısa kalmalıdır. Bazıları da sakalsız da başarmıştır, bıyık kurtarmıştır..Sarıksız ve cübbesiz olması da neredeyse imkansızdır. Ayakta çarık mümkündür..Saçlar ise kiminde olabildiğince uzun , kiminde ise tıraşlıdır.
      Şimdi bu şahsiyet kendini gösterip, tanıtabilmesi için, çevresine insanları toplayıp, öncelikle arapçasını sunmalıdır. Ne dediğinin hiçbir önemli yoktur, çünkü anlayan da yoktur. Çevresine toplanan bu insanlar, onun arapça konuşması, huşu içinde ki görünümü, dinin bütün vecibelerini, üst seviyede  uygulamalarıyla ve en önemlisi, uyduruk hikayeleri ile de desteklenince, hayran kitlesi zemini hazırdır.
    Artık yavaş yavaş o şahsiyetin gelir düzeyinin de artması lazımdır. Bunun içinde yardım niteliği ile toplanan hediye paralar,  uyduruk bilgilerle donatılmış kitaplar ve artık teknoloji neyi gerektiriyorsa, CD lerin satışı, geliri garantilenmiştir.
   Bu uzun sakallı (sakalı olmayanlarda mevcuttur), cübbeli, sarıklı şahsiyet, önce insanları ibadet yerlerinden ve çevresinden toplamıştır. Gelir düzeyini arttırdıkça, artık ibadet yerlerine pek fazla ihtiyaç kalmadığından, kendine ait  oluşturduğu yeni mekanlarında ve yeni ibadet şekilleri ile; insanlara insanlar, gelirine gelirler  katarak daha da büyütmüştür işi.
      Artık  organize bir konumdadır. Yaşadığı şehrin dışına da yayılmıştır şanı. Adeta para çeşmesine sahiptir. İnsanlar çoğaldıkça çoğalmıştır. Uydurulan din o kadar cazip gelmiştir ki, onu uydurana tapınma başlamıştır.
    Uydurulan dini kendine adapte eden o şahıs, artık  kendi uydurduğuna da inanç duyunca, işte size mucize. Siz seçin artık;  mehdidir,  mesihdir, peygamberdir. Yetmez, artık en büyüğü olmayı hak etmiştir;
       Uyduruk dinin sahibi olan  o kişi artık    Allah'    dır.
       Onun peşinden gidenler  çok emindirler. Peşin parayı da vermişlerdir. Artık Cennet ve Cennetin tüm nimetleri onlarındır. Yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarındadır ve en önemlisi de hurileri de hak etmişlerdir. Bu ekibe dahil olmayan tüm insanlar ise tabi ki  Cehennemliktir.
     Bu yaşanılan mucizeden, artık  geniş araziler üzerine kurulan havuzlu villalar, yurt içinde ve dışından her tür emlak çeşitleri, hanlar, hamamlar, arsalar, yerde gökte giden  vasıta  çeşitliliğini söylemesek de olur,
    (hangi ülkenin parasının olduğunun da önemi yoktur).
             PARALAR, PARALAR, PARALAR
                         
                             

   Not:Lütfen iniş sırasına göre TÜRKÇE KURAN'ın mealini okuyalım,okumayanlara 
             teklifte bulunalım...TEŞEKKÜR EDERİM...


                                            
                             

Hiç yorum yok: